Dé kinderboekenuitgever!

Over ons

Over ons

Sinds wij in 1997 onze eerste boeken op de markt brachten, is Uitgeverij Mes een vaste speler van kinder- en jeugdboeken voor de (christelijke)boekhandel geworden. We zijn begonnen Capelle aan den IJssel. In 2008 zijn we verhuisd naar Vierhouten.

Ons fonds is in de loop der jaren uitgegroeid tot zo'n 150 uit voorraad leverbare titels. Dit is een mix van boeken en luisterboeken. Wij proberen elk jaar zo'n 12 tot 20 nieuwe produkten uit te geven. Het grootste gedeelte verschijnt in  de maand september.

Al onze boeken worden gedrukt en gebonden in Nederland op speciaal houtvrij papier waardoor onze boeken in de loop der jaren niet "vergelen".  

Onze auteurs zijn hoofdzakelijk christelijke auteurs, zodat je in onze boeken geen vloeken en schuttingtaal tegenkomen. We streven ernaar om op verantwoorde wijze boeken uit te brengen die u met een gerust hart kan lezen en voorlezen. 

 

 

Schrijft u ook?

Schrijft u ook? En droomt u van een eigen boek. Dan is het misschien een mogelijkheid om uw verhaal naar ons te mailen. Wij bekijken uw verhaal en geven u eventueel advies.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe auteurs. 

 

Boeken aanschaffen

Wilt u een titel aanschaffen? Onze boeken liggen bij bijna elke christelijke maar ook bij diverse niet christelijke boekhandels.

Bent u op zoek naar een bepaalde titel en staan ze wel op deze website laat het ons weten, wij geven u graag het adres van de boekhandel in uw buurt die onze titels verkoopt. Bekijk de volledige lijst met door ons uitgegeven boeken op deze pagina.

 

Contact opnemen

Natuurlijk kunt u voor al uw vragen en opmerkingen contact met ons opnemen. U kunt onze contactgegevens vinden op onze contact pagina.