Dé kinderboekenuitgever!

Kinderboeken

Een superleuke vakantie

O, wat schrikken papa en mama als ze met Sanne en Sam uit de kerk thuiskomen! Door de hele kamer liggen stukken papier. ‘Mijn boek!’ roept papa boos. En mama kijkt met grote ogen naar de bank. De vulling puilt uit het kussen … Sanne en Sam worden bang. Moet hun nieuwe hondje weer weg …? Niet alleen het hondje is ondeugend, papa kan er ook wat van!
Vanaf: Vanaf 6 jaar
Avi: E4
ISBN: 9789059522596
NUGI/NUR:
Omvang: 62 pag.
Prijs €: 7,95

Jessica's eerste gebed

Met begerige ogen kijkt Jessica naar de kofifie die de man achter de kraam inschenkt. Het is alsof ze de heerlijke warme drank al proeft. Rillend trekt ze haar gescheurde jurk wat dichter om zich heen, terwijl ze met haar ene blote voet de andere probeert te verwarmen. Daniël, de koffiebaas, is niet blij met haar belangstelling. Nou vooruit, een overgebleven restje kan ze krijgen, maar dan moet ze zich ook een week lang niet meer laten zien. Het zou zijn handel maar schaden. Toch wordt Jessica steeds belangrijker voor hem. Wat niemand ooit gelukt is, zelfs de dominee niet, overkomt hem door haar aanwezigheid: zijn hart wordt geraakt-… Dan gebeuren er dingen die Daniël nooit voor mogelijk had gehouden.   Een ontroerend verhaal uit het oude Londen van 1865, een tijd waarin er nog geen auto’s, telefoons en euro’s waren, waarin een klein muntje als een penny nog zo veel waarde had dat je er een kop koffie voor kon kopen.
Vanaf: Vanaf 10 jaar
Avi:
ISBN: 978-90-5952-247-3
NUGI/NUR:
Omvang: 48 pag.
Prijs €: 14,95

Anna-Rose

Een waar gebeurd verhaal van rond het jaar 1800! In dit boek lees je hoe Psalm 23 in het leven van een jong meisje waarheid werd. Ze geloofde dat de Heere haar Herder was, maar kwam er ook achter dat de zonde en de duivel voor diepe dalen van duisternis zorgen. Daarom was de titel van dit verhaal eerst ook Waakt en bidt!   Wilhelm Immanuel is de schrijver van het oorspronkelijke boek Anna-Rose of Waakt en bidt! Het speelt zich af in het vroegere Opper-Silezië. Dat lag ongeveer op de huidige grens van Duitsland en Polen. Er zijn tienduizenden exemplaren van dit boek verkocht. Het werd vanuit het Duits in vele talen vertaald: in het Nederlands, Engels, Estlands, Russisch en Frans.  
Vanaf: Vanaf 10 jaar
Avi:
ISBN: 978-90-5952-249-7
NUGI/NUR:
Omvang: 48 pag.
Prijs €: 14,95

De school in actie

‘Het geld is weg!’ roept Flip. ‘Er was vast een dief. Kom Floor, we gaan hem zoeken!’   Maar ze vinden niets. Geen dief en geen geld. Dat is erg! Want op school is een actie voor Roemenië. En daar was het geld voor.   Ineens is mam ook iets kwijt. Waar blijft alles toch?  
Vanaf: vanaf 6 jaar
Avi: M4
ISBN: 9789059522169
NUGI/NUR: 281
Omvang: 62 pag.
Prijs €: 7,75

EEN DIEF IN DE KLAS

  uit school gaat fleur naar daan. want daan is ziek. ze zegt: weet je wat er was op school? een dief! hij woont hoog in de boom. en straks belt juf jouw pap.   daan snapt er niks van. wat zegt fleur nou?   lees het zelf maar!  
Vanaf:
Avi:
ISBN: 978-90-5952-235-0
NUGI/NUR:
Omvang: 60
Prijs €: 7,75

Het bijzondere kerstfeest van papa Panov

Papa Panov is een schoenmaker in een klein Russisch dorp. Op kerstavond denkt hij aan zijn overleden vrouw en aan zijn kinderen, die niet meer bij hem wonen. Hij voelt zich erg eenzaam. Als hij het kerstverhaal leest, valt hij in slaap en droomt. In die droom zegt een stem dat de Heere Jezus morgen bij hem op bezoek komt. De volgende ochtend staat hij al vroeg op de uitkijk achter het raam van zijn werkplaats. Er komt een straatveger voorbij en papa Panov geeft hem koffie. Een arme moeder geeft hij een paar schoentjes voor haar kindje. Bedelaars krijgen te eten. Maar aan het eind van de dag is de Heere Jezus nog steeds niet langsgekomen. Papa Panov begrijpt het niet. Opeens hoort hij weer een stem, die zegt: Wat je voor die arme mensen hebt gedaan, dat heb je voor Mij gedaan. Dan begrijpt papa Panov dat Hij toch verschenen is.
Vanaf: vanaf 6 jaar
Avi:
ISBN: 9789059522695
NUGI/NUR:
Omvang: 32 pag.
Prijs €: 8,95

OMA KNIERTJE VERTELT

Oma Kniertje krijgt bezoek van haar kleinkinderen. Finn en Femke hebben een fotoalbum met foto’s van vroeger meegenomen. Oma wil graag vertellen over de foto’s, maar ze is haar bril kwijt. Samen besluiten ze de bril te zoeken. In het huisje van oma Kniertje zitten veel luikjes en het staat vol ouderwetse spulletjes. Het wordt een vrolijke en leerzame zoektocht. Maar zullen ze de bril ook vinden?    
Vanaf: Vanaf 4 jaar
Avi:
ISBN: 9789059522558
NUGI/NUR:
Omvang: 32 pag.
Prijs €: 8,95

Het raadsel van de koffer

Arend logeert bij zijn tante in Alkmaar.Hij besluit om langs te gaan bij de boerderijwaar opa in de oorlog ondergedoken zat.Hij weet dat opa daar een koffer heeft begraven,toen hij moest vluchten voor een razzia.Samen met de boer gaat hij op zoek en zevinden het koffertje.Maar ze vinden nog meer.Van wie is dat geweest?Een spannend boek tot het einde!
Vanaf: vanaf 9 jaar
Avi:
ISBN: 978-90-5952-413-2
NUGI/NUR: 282
Omvang: 80 pag. gebonden
Prijs €: 8,95

Kerstverhalen voor kinderen

OP=OP actie van € 14,95 voor € 8,95   Een boek vol kerstverhalen voor kinderen maar ook voor ouderen. Urenlang leesplezier! Auteurs: Janwillem Blijdorp,  Gerrit de Boer, Ineke op den Brouw,  Adri Burghout, Jan van den Dool, Hanneke de Hoog, Gerda Luytjes-Mensink, Mirjam Moree-Schipper, Ben de Raaf, Nellie Stoop, Geesje Vogelaar- van Mourik, Femke van Werkhoven, Leendert van Wezel, Janneke Wiegers en Bert Wiersema.  
Vanaf: van 6 t/m 12 jaar
Avi:
ISBN: 9789059524002
NUGI/NUR: 303
Omvang: ca. 176 pag. gebonden
Prijs €: 8,95

Bardo zoekt verder (deel 8)

De juwelier in het winkelcentrum is overvallen door drie mannen. Ze vluchten het park in. Bart en Carolien zien dat de politie twee mannen arresteren. Een politiehond heeft de mannen gevonden. Maar de derde man is zoek. Bardo zoekt verder en vindt de boef die hoog in een boom zit en de ringen die gestolen zijn. Een paar dagen later zoekt Bardo nog een keer. Dan vindt hij iets heel bijzonders. De tweeling en de hond worden opnieuw beroemd.  
Vanaf: 9 jaar
Avi: M6
ISBN: 9789059522251
NUGI/NUR:
Omvang: 104
Prijs €: 7,95
Auteur: Ben de Raaf

Pages