Dé kinderboekenuitgever!

Boeken voor 18 en ouder

ANDERMANS LEVEN

Roman van de auteur van de Duiventil serie.   ‘Hallo? Spreek ik met Sarah Breman?’ De vrouwenstem klonk jong. ‘Dat klopt, dat ben ik.’ ‘Je kent mij niet, maar ik ken jou wel en ik zou je graag willen ontmoeten vandaag. Zou dat kunnen?’ Sarah is niet van plan zonder meer op de uitnodiging in te gaan. Maar als de vrouw blijft aandringen – ‘Ik weet namelijk iets over jou wat jij zelf niet weet’ – geeft ze toe. De gevolgen van deze ontmoeting zijn met geen pen te beschrijven. Hoewel … het lukt Gerda Ronhaar. Met haar gave zich in anderen te kunnen inleven en haar vlotte schrijfstijl zet ze een verhaal neer dat je in één ruk uit wilt lezen. Vanaf 16 jaar
Vanaf: 18 jaar
ISBN: 978-90-5952-209-1
Omvang: 376 pag.
Prijs €: 19,95

VERBROKEN

Vervuld van zichzelf en voldaan door alle aandacht,roem en de miljoenen op haar bankrekening, heeft ze weinig oog voor haar vriend Ferry den Hartigh. Met hem heeft ze al jaren een relatie, maar de vervulling van Ferry’s wensen - trouwen en een gezin stichten - weet ze steeds verder uit te stellen. Uiteindelijk leidt dit tot een breuk. Het blijft echter niet bij deze dreun. In vrij korte tijd krijgt Romanna nog twee grote klappen te verduren en voor ze het goed en wel in de gaten heeft bevindt ze zich op de bodem van haar bestaan. Maar net als ze denkt dat het leven voor haar geen zin meer heeft, ontmoet ze de warmhartige en diepgelovige Toos van den Herik, die zich over haar ontfermt en haar in huis neemt. Daar leert Romanna een wereld kennen waarin heel andere waarden dan roem en geld een rol spelen. Geconfronteerd met wie ze is en hoe ze heeft geleefd, beseft ze dat haar leven om moet. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot.  
Vanaf: vanaf 18 jaar
ISBN: 978-90-5952-270-1
Omvang: 355 pag.
Prijs €: 19,95

De schaapskooi

In deze verhalenbundel weet Hans Mouthaan de lezer te treffen met zijn verhalen. Op zijn eigen wijze neemt hij u mee in veertien verhalen waarvan vele uren zult genieten.  
ISBN: 9789059522565
Omvang: 120 pag.
Prijs €: 10,95
Auteur: Hans Mouthaan