Dé kinderboekenuitgever!

Boeken voor 18 en ouder

ANDERMANS LEVEN

Roman van de auteur van de Duiventil serie.   ‘Hallo? Spreek ik met Sarah Breman?’ De vrouwenstem klonk jong. ‘Dat klopt, dat ben ik.’ ‘Je kent mij niet, maar ik ken jou wel en ik zou je graag willen ontmoeten vandaag. Zou dat kunnen?’ Sarah is niet van plan zonder meer op de uitnodiging in te gaan. Maar als de vrouw blijft aandringen – ‘Ik weet namelijk iets over jou wat jij zelf niet weet’ – geeft ze toe. De gevolgen van deze ontmoeting zijn met geen pen te beschrijven. Hoewel … het lukt Gerda Ronhaar. Met haar gave zich in anderen te kunnen inleven en haar vlotte schrijfstijl zet ze een verhaal neer dat je in één ruk uit wilt lezen. Vanaf 16 jaar
Vanaf: 18 jaar
ISBN: 978-90-5952-209-1
Omvang: 376 pag.
Prijs €: 19,95

VERBROKEN

Vervuld van zichzelf en voldaan door alle aandacht,roem en de miljoenen op haar bankrekening, heeft ze weinig oog voor haar vriend Ferry den Hartigh. Met hem heeft ze al jaren een relatie, maar de vervulling van Ferry’s wensen - trouwen en een gezin stichten - weet ze steeds verder uit te stellen. Uiteindelijk leidt dit tot een breuk. Het blijft echter niet bij deze dreun. In vrij korte tijd krijgt Romanna nog twee grote klappen te verduren en voor ze het goed en wel in de gaten heeft bevindt ze zich op de bodem van haar bestaan. Maar net als ze denkt dat het leven voor haar geen zin meer heeft, ontmoet ze de warmhartige en diepgelovige Toos van den Herik, die zich over haar ontfermt en haar in huis neemt. Daar leert Romanna een wereld kennen waarin heel andere waarden dan roem en geld een rol spelen. Geconfronteerd met wie ze is en hoe ze heeft geleefd, beseft ze dat haar leven om moet. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot.  
Vanaf: vanaf 18 jaar
ISBN: 978-90-5952-270-1
Omvang: 355 pag.
Prijs €: 19,95
Auteur: Ria van der Ploeg-Poleij

VERBONDEN

Ferry den Hartigh kan de draai in zijn leven niet goed meer vinden na de abrupte breuk met zijn grote liefde Romanna van der Made. Hij wil haar niet terug, er viel met haar gewoon niet te leven. Maar nu bemerkt Ferry dat hij eigenlijk ook niet zónder haar kan. Romanna is intussen na veel ellende een andere levensweg ingeslagen, de weg met God. Zij weet dat zij haar vroegere vriend slecht heeft behandeld en vraagt hem vergeving voor alles wat ze hem heeft aangedaan. Maar Ferry is verbitterd. Hij staat niet open voor vergeving en laat haar met lege handen staan. Toch komen ze op een onverwacht moment weer nader tot elkaar. Het leven lijkt hen toe te lachen, maar als Ferry’s grootste angst bewaarheid wordt, wordt hun liefde voor elkaar zwaar op de proef gesteld.  
Vanaf: 18 jaar
ISBN: 9789059523005
Omvang: 344 pag.
Prijs €: 19,95
Auteur: Ria van der Ploeg-Poleij

Loslaten

Of het nu gaat om een dochter die een webshop voor kinderkledingis begonnen, een hoogbegaafde zoon die een weg probeert te vindenin zijn leven of een dochter met liefdesverdriet, in het levendige gezinvan Ferry en Romanna den Hartigh is er altijd wel iets wat aandachtvraagt. Er komt een tropenarts op hun pad, een oude dominee met eengekneusde arm vindt tijdelijk onderdak bij hen en het jeugdvriendinnetjevan hun zoon duikt weer op. Eigenlijk lijkt alles goed te marcheren,maar Ferry, vader in hart en nieren, raakt maar niet los van het verdrietom de dood van hun jongste kind. Daarnaast maakt hij zich zorgen omzijn broer Thieu die op zijn werk tegen zijn grenzen is aangelopen.En Romanna, die zich volop had ingezet voor haar gezin, ziet met schrikde tijd naderen dat de kinderen zullen uitvliegen.Leunend op hun geloof in God en met vallen en opstaan leren ze los telaten wat ze niet vast kunnen houden, maar dan blijkt dat juist loslatende weg kan openen naar iets beters. Loslaten is het vervolg op het eerste deel Verbroken en het tweededeel Verbonden.
Vanaf: vanaf 18 jaar
ISBN: 9789059523784
NUGI/NUR: 344
Omvang: 317 pag. paperback
Prijs €: 19,95
Auteur: Ria van der Ploeg-Poleij