Dé kinderboekenuitgever!

Luisterboeken

Bardo op vakantie

Bardo op vakantie LUISTERBOEK
Bart en Carolien hebben vakantie. Ze gaan met hun ouders naar een camping in Zeeland. Bardo is ook van de partij. De hond van de tweeling bewijst een paar keer dat hij, als het nodig is, veel narigheid kan voorkomen.Dieven proberen hun slag te slaan. Bardo grijpt steeds op tijd in. De boeven zullen hun ontmoeting met de dappere hond niet snel vergeten.  
ISBN: 9789059521773
Omvang: 2 CD's
Prijs €: 12,95
Auteur: Ben de Raaf

Bardo wordt beroemd

Dit is het 3e deel van de Bardo-serie. De tweeling Bart en Carolien hebben een afgekeurde politiehond waarmee ze altijd wat beleven. Bart en Carolien halen opgelucht adem; Bardo mag mee op vakantie! In het vakantiepark waar vader een huisje heeft gehuurd, zijn honden toegestaan. Als ze in hun vakantiehuisje komen, treffen ze een gast aan die ze nie uitgenodigd hebben. Gelukkig kan Bart Bardo in bedwang houden, anders zouder er vervelende dingen zijn gebeurd. Een paar dagen later weigert de slimme hond echter om naar zijn baasje te luisteren en dat is maar goed ook, want dan staat er een mensenleven op het spel.
Vanaf: 7 jaar
ISBN: 9789059521148
Omvang: 2 CD's
Prijs €: 12.95
Auteur: Ben de Raaf

Bardo redt Boris

Rado redt boris luisterboek
Dit is het 4e deel van de Bardo-serie. De tweeling Bart en Carolien hebben een afgekeurde politiehond waarmee ze altijd wat beleven. Bart is er altijd voor te vinden om streken uit te halen en mensen voor de gek te houden. Zijn tweelingzus Carolien krijgt het er soms benauwd van. Zij gaat liever, samen met Bart, rustig met hun hond Bardo wandelen en spelen. Maar op een dag is het met dat rustig wandelen gedaan. Ze krijgen door Bardo grote problemen, terwijl de hond er niets aan kan doen. De problemen worden zo groot dat uiteindelijk Bardo in aktie moet komen en de politie er aan te pas moet komen.
Vanaf: 7 jaar
ISBN: 9789059521476
Omvang: 2 CD's
Prijs €: 12.95
Auteur: Ben de Raaf

Bardo en de inbreker

Bardo, de hond van Bart en Carolien is weer onmisbaar als ze een inbreker moeten opsporen.
ISBN: 9789059522053
Omvang: 2 CD's
Prijs €: 12.95
Auteur: Ben de Raaf

Bardo vindt een schat

Vanaf: Vanaf 8 jaar
ISBN: 9789059522510
Omvang: 2 cd's
Prijs €: 12,95
Auteur: Ben de Raaf

Luisterboek Bardo zoekt verder

De juwelier in het winkelcentrum is overvallen door drie mannen. Ze vluchten het park in. Bart en Carolien zien dat de politie twee mannen arresteren. Een politiehond heeft de mannen gevonden. Maar de derde man is zoek. Bardo zoekt verder en vindt de boef die hoog in een boom zit en de ringen die gestolen zijn. Een paar dagen later zoekt Bardo nog een keer. Dan vindt hij iets heel bijzonders. De tweeling en de hond worden opnieuw beroemd.
Vanaf: Vanaf 8 jaar
ISBN: 9789059522930
Omvang: 2 cd's
Prijs €: 12,95
Auteur: Ben de Raaf

Wie stuurt oma een kaartje?

Anne en Tom hebben een plan. Oma is bijna jarig en ze hebben samen een geheim. Voor oma's verjaardag hoe?
Vanaf: 4 jaar
ISBN: 9789059521827
Omvang: 1 cd
Prijs €: 9.95
Auteur: Gerda Luytjes - Mensink

Pauls eerste zwemles

Paul zou bestzwemmen willen leren, maar ... het lijkt hem zo eng. Als hij naar de eerste zwemles gaat, gebeurt iets dat.. 
Vanaf: 4 jaar
ISBN: 9789059521865
Omvang: 1 CD
Prijs €: 9.95
Auteur: Gerda Luytjes - Mensink

Luisterboek IK ben echt niet bang!

Marc heeft het goed naar zijn zin. Hij helpt Johan met kranten rondbrengen. Maar... bij nummer 15 staat geen brievenbus aan de weg. Hij moet dus naar de voordeur.   Opeens... O, wat schrikt hij! Er komt een hond aan. Een grote, met bruine flaporen! Hij blaft niet maar loopt recht op Mark af...
Vanaf: vanaf 6 jaar
ISBN: 9789059522879
Omvang: 2 cd's
Prijs €: 9.95
Auteur: Gerda Luytjes - Mensink

De Duiventil

De duiventil luisterboek
In het leven van de familie Van Til komt een grote verandering als dokter Van Til besluit een praktijk op het platteland over te nemen, waardoor het hele gezin, bestaande uit tien personen, moet verhuizen. Dat brengt de nodige drukte en spanningen met zich mee. Tot grote opluchting van de vijftienjarige Jojanneke van Til komen ze naast de familie Bruggen te wonen. Jojanneke sluit vriendschap met Sandra, die overigens ook erg in de smaak valt bij haar oudere broer. Als ze een middagje doorbrengen in het plaatselijke zwembad is Sandra niet de enige die verliefd wordt. Enkele weken na de verhuizing krijgt Jojanneke een ernstig ongeluk. Haar leven hangt aan een zijden draadje. Er breken spannende dagen aan voor de familie Van Til. Jojanneke brengt een bewogen tijd in het ziekenhuis door, waar ze de achttienjarige Carla ontmoet. Haar been is geamputeerd en ze heeft het erg moeilijk. Jojanneke praat veel met haar over het geloof en dat mist zijn uitwerking niet...
Vanaf: 12 jaar
ISBN: 9789059521339
Omvang: 8 CD's
Prijs €: 19.95
Auteur: Gerda Ronhaar

Pages