Dé kinderboekenuitgever!

Joris Mohr

Beroep:

Ik ben hoofdagent van de politie Eenheid Amsterdam. Ik ben werkzaam bij het Prioteam openbaar vervoer.

 

Hobby's

Schrijven, sporten en lekker erop uit met mijn vrouw en kinderen.

 

Waarom bent u gaan schrijven:

Ik wil graag dingen vertellen aan anderen. Vooral mijn ervaringen binnen de politie zijn bijzonder en spectaculair.  Dat wil ik niemand onthouden. Ik wil graag anderen meenemen in mijn belevenissen en laten genieten van de sensatie.

 

Welke boeken heeft u geschreven:

Mijn eerste boek was een gedichtenalbum: God spreekt door gedichten. Gedichten die persoonlijke woorden van God weerspiegelen. Hierna kwam mijn tweede boek uit: Surveillant en christen. Verschillende verhalen over bijzondere ontmoetingen met arrestanten. Mijn derde boek gaat over zakkenrollers: De jacht op zakkenrollers, is de titel. Dit was een voorproefje op mijn onlangs uitgebrachte boek: Boevenjacht. Mijn vierde boek heet: Boos op God. Een waargebeurd verhaal over een meisje van 16 die thuis streng wordt opgevoed en uiteindelijk zelfmoord wil plegen. Ik kwam met haar in contact en schreef met haar. Deze briefwisseling werd uiteindelijk gebundeld in een boek. Mijn vijfde boek heet: Spiegelbeeld. Een soort stripverhaal (voor pubers) over hoe God naar je kijkt en hoe de wereld naar je kan kijken. En mijn zesde boek, die is al genoemd: Boevenjacht. Spannende verhalen over aanhoudingen en achtervolgingen van het Prioteam.

 

Waarom uitgeverij Mes:

Ik was op zoek naar een uitgeverij die mijn boek (en) wilde uitgeven. Mes vond mijn verhalen interessant en wilde hiermee aan de slag. Hiervoor ben ik nog steeds dankbaar, want in deze tijd valt het niet mee om een goede uitgever te vinden. 

 

Wat is de boodschap in uw boeken:

In de boeken: God spreekt door gedichten, surveillant en christen, boos op God en spiegelbeeld, staat God centraal. Daarin wordt het evangelie beschreven, bevestigd en benadrukt. In de boeken: De jacht op zakkenrollers en Boevenjacht staan de spannende politie verhalen centraal. Toch zul je in deze twee boeken mijn geloof in God ook terug vinden.

 

Wat is uw doel:

Dat mensen mogen beseffen wie God is. En daarnaast wil ik mensen vermaken met mooie spannende verhalen.